Az Irodatanácsos

2017.dec.13.
Írta: irodatanacsos komment

A Narancssárga

Az elkövetkező napokban folyamatosan jelentkezünk a lakberendezés egyik sarkövével, a színekkel.

A következő blogsorozatban érintjük a NAGA mágneses üvegtáblák színeinek nagyját. Ötleteket és inspirációt adva hozzájuk.

Az első mai rész a narancssárgáról fog szólni, ahogy a cím is elárulta :)

 

Narancssárga

 A narancssárga serkenti a gondolkodást, ez egy vibráló szín, ami növeli az öntudatot és lehetővé teszi, hogy bátran fejezd ki magad.

Akkor érdemes otthon ezt a színt használni, ha úgy érzed, fiatalítani szeretnél a lakásodon, mert túl komoly, túl homogén, már-már unalmas.

 

Ez a szín az öröm és az életkedv színe, nem fontos az egész falat narancssárgára festeni, elég, ha egy-egy bútordarabot vagy kiegészítőt veszel, ami narancssárga: kanapét, díszpárnát, függönyt vagy NAGA mágneses üvegtáblát, melyet használhatsz, akár mint egyszínű „üvegfestmény” felületként vagy kombinálhatód több másik színes üvegtáblával, fali dekorációs tárgyakkal.

 

A narancssárga NAGA mágnes üvegtáblákba a következő méretekben találhatód meg: 

 

NAGA narancssárga mágnes üvegtábla 45×45 

NAGA narancssárga mágnes üvegtábla 40×60

NAGA narancssárga mágnes üvegtábla 60×80

NAGA narancssárga mágnes üvegtábla 100×100

 

A NAGA mágneses üvegtáblák mérete „cm” centiméterbe értendő.

 

Forrás: lemon.hu

Hogy mi is várható...

Ez a bejegyzés csak egy rövid szösszenet lesz, hogy mi is várható az oldalon a közeljövőben. Természetesen mint a rövid leírásból is látszik, főleg ötletek, tanácsok és termékjellemzések lesznek itt nálunk. Ezek többnyire a főoldalunk az Irodafutár webáruház jobb és könnyebb használatát célozza meg. Persze ezen kívül, lesz pár bejegyzés is ami a laikusabb olvasókat célozza.

Ilyen blogsorozat lesz például, ami várhatóan pár napon belül el is indul, a Hogyan válasszunk iratmegsemmisítőt?, ami remélhetőleg majd olyan pontokat is érint, mint a megfelelő biztonság, méret, hány emberre kell egy gép, vagy csak egyszerűen, hogy miért is van szükség ilyen szerkezetekre.

A másik ilyen bejegyzés, pedig különböző kiállításon és/vagy standokon használható információs eszközöket mutatná be röviden. Előnyeiket és használhatóságaikat ecsetelné vagy csak hogy miért több és gusztusosabb egy ilyen megoldás mint egyszerűen falra ragasztani egy már sárguló papírt celluxszal.

Nagyjából ennyi, jó olvasást.

Az Irodatanácsos